Behandlingar

Våra behandlingar

BodySugaring "Sockring"


Mycket mer skonsam och mindre smärtsamt än vaxning och andra hårborttagningsmetoder. Efter första behandlingen varar resultatet oftast 3-4 veckor, görs då en ny behandling varar resultatet oftast 4-6 veckor. Håret kan vara så kort som 5mm, vilket betyder att du inte behöver vänta till full utväxt. Håret extraheras medhårs vilket gör att roten medföljer och håret inte bryts av. Därav långvarigt resultat. BodySugaring skadar inte huden eftersom den endast tar bort döda hudceller och inte levande som tex traditionell vaxning, därför funkar Sugaring på de mest känsliga områden, utan att irritera eller skada huden. Du kommer troligen märka en uttunning av hårväxten redan efter första behandlingen. Oftast leder resultatet till permanent hårborttagning. 


Ansiktsbehandling

Vi har fokuserat på express och resultat inriktade behandlingar. Därav valt ut produkter som ger omedelbart resultat, allt för att du ska kunna "boosta" din stressade hy. Eller varför inte bara ge den extra lyster inför helgen?


Dermapen

Dermapen är en avancerad microneedling, som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxt faktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden, samt en förbättring av huden struktur och kondition. Dermapen har en kortare återhämtningstid än exempelvis fraktionerad laser och behandlingen kan utföras på alla hudtyper och färger. 


Infuzion

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden). Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan med Hyaluronsyra och via Galvaniseradström Mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster. Resultat syns redan efter en behandling.

För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

Infuzion är rekommenderat för:
-Förebyggande och reducering av rynkor
-Eliminering av kråkfötter
-Minskning av mörka cirklar under ögonen
-Jämnar ut och förändrar hudtonen


Lashlift

På bara ett ögonblick kan vi med Ellebana One Shot Lash Lift erbjuda perfekt böjda fransar som varar i upp till 12 veckor. En behanldingen på 40 minuter är allt som krävs för att du ska få intrycket av längre och fylligare fransar och en piggare blick. Du kan även välja att färga dina fransar i samband med behandlingen för ytligare wow-effekt. Perfekt för dig som inte vill hålla på med fransförlägning eller vill slippa använda fransböjare dagligen.

Resultatet varierar från person till person då effekten försvinner i samband med dina fransars omsättning så vi rekommenderar att behandlingen upprepas var 6-8 vecka.


Injektioner (Botox/ Fillers)


Fillers

En injektionsbehandling med fillers (såsom t. ex. Restylane och Juvéderm) används för att addera volym, ändra ansiktets konturer och fylla ut rynkor bland annat.

Här är fyra vanliga behandlingsområden med fillers.
+ Hudföryngring
+ Läppförstoring
+ Reducering av kråksparkar, argrynka samt mörka ringar under ögonen
+ Hudföryngring av händerutseende. 

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat.Botox

Botulinomtoxin (typ A) eller "botox" är en injektionsbehandling som blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman. Resultatet är att linjer och rynkor, som skapats på grund av ansiktsrörelser t ex att man ler, kisar mot solen eller rynkar pannan, mjukas upp och blir mindre synliga.


Kontakta oss för mer info och konsultation med vår specialiserade läkare.