Behandlingar

Våra behandlingar

BodySugaring "Sockring"


Mer skonsam och mindre smärtsamt än vaxning och andra hårborttagningsmetoder. Efter första behandlingen av Sugaring/sockring varar resultatet oftast 3-4 veckor, efter det görs en ny behandling där resultatet oftast varar 4-6 veckor. Håret kan vara så kort som 5mm, vilket betyder att du inte behöver vänta till full utväxt. Håret extraheras medhårs vilket gör att roten medföljer och håret inte bryts av. Därav långvarigt resultat. BodySugaring/sockring skadar inte huden eftersom den endast tar bort döda hudceller och inte levande som tex traditionell vaxning, därför funkar Sugaring/sockring på de mest känsliga områden, utan att irritera eller skada huden. Du kommer troligen märka en uttunning av hårväxten redan efter första behandlingen. Oftast leder resultatet till permanent hårborttagning. 


Ansiktsbehandling

Vi har fokuserat på express- och resultatinriktade behandlingar. Produkterna vi valt ut ger omedelbart resultat, allt för att boosta din stressade hy. Du kan även komma in för att få lite extra lyster inför helgen!


Dermapen

Dermapen är en avancerad microneedling, som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxt faktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden, samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Dermapen har en kortare återhämtningstid än exempelvis fraktionerad laser och behandlingen kan utföras på alla hudtyper och färger. 


Infuzion

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden). Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan med Hyaluronsyra och via Galvaniseradström Mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster. Resultat syns redan efter en behandling.

För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

Infuzion är rekommenderat för:
-Förebyggande och reducering av rynkor
-Eliminering av kråkfötter
-Minskning av mörka cirklar under ögonen
-Jämnar ut och förändrar hudtonen


YumiLashes 


Yumilashes är ett vårdande lashlift som framtagits för dom allra känsligaste. Fransarna får bättre kvalité samt kvantitet.

Under behandlingen lyfts och färgas fransarna samt fylls med vitaminer, oljor och keratin.


Spraytan


Vi jobbar med märket Black magic tan, ett av Australiens ledande märken inom spraytan. Färgen torkar fort, luktar inte, och ger en naturlig och fin färg.
 

Injektioner (Botox/ Fillers)


Fillers

En injektionsbehandling med fillers (såsom t. ex. Restylane och Juvéderm) används för att addera volym, ändra ansiktets konturer och fylla ut rynkor bland annat.

Här är fyra vanliga behandlingsområden med fillers.
+ Hudföryngring
+ Läppförstoring
+ Reducering av kråksparkar, argrynka samt mörka ringar under ögonen
+ Hudföryngring av händerutseende. 

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat.Botox

Botulinomtoxin (typ A) eller "botox" är en injektionsbehandling som blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman. Resultatet är att linjer och rynkor, som skapats på grund av ansiktsrörelser t ex att man ler, kisar mot solen eller rynkar pannan, mjukas upp och blir mindre synliga.


Kontakta oss för mer info och konsultation med vår specialiserade läkare.