Behandlingar

Våra behandlingar

BodySugaring "Sockring" (Stockholm, Uppsala)

Mer skonsam och mindre smärtsamt än vaxning och andra hårborttagningsmetoder. Efter första behandlingen av Sugaring/sockring varar resultatet oftast 3-4 veckor, efter det görs en ny behandling där resultatet oftast varar 4-6 veckor. Håret kan vara så kort som 5mm, vilket betyder att du inte behöver vänta till full utväxt. Håret extraheras medhårs vilket gör att roten medföljer och håret inte bryts av. Därav långvarigt resultat. BodySugaring/sockring skadar inte huden eftersom den endast tar bort döda hudceller och inte levande som tex traditionell vaxning, därför funkar Sugaring/sockring på de mest känsliga områden, utan att irritera eller skada huden. Du kommer troligen märka en uttunning av hårväxten redan efter första behandlingen. Oftast leder resultatet till permanent hårborttagning.


Ansiktsbehandling (Stockholm, Uppsala)

Vi har fokuserat på express- och resultatinriktade behandlingar. Produkterna vi valt ut ger omedelbart resultat, allt för att boosta din stressade hy. Du kan även komma in för att få lite extra lyster inför helgen!


Dermapen (Stockholm, Uppsala)

Dermapen är en avancerad microneedling, som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxt faktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden, samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Dermapen har en kortare återhämtningstid än exempelvis fraktionerad laser och behandlingen kan utföras på alla hudtyper och färger. 


Browlift (Stockholm, Uppsala)

Eyebrow lamination, som det också kallas, är en keratinbehandling precis som ett lashlift. Man tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt "lyfter upp" ögonbrynen och ger dem näring. I behandlingen färgar man brynen med henna så att de får en 3D-effekt.


Tandblekning (Uppsala)

Super Bright innehåller ett aktivt blekmedel som aktiveras av LED-ljus. Tillsammans med Super Bright lampan och gelén kan man bleka tänderna upp till mellan 7-10 nyanser vitare. Krävs endast en behandling för synligt resultat! Detta är anledningen till att LED-lampan är det främsta valet hos många tandläkare vid tidseffektiv tandblekning. Super Bright är smärtfri och utan biverkningar.


Lashlift (Stockholm, Uppsala)

Lashlift som framtagits för dom allra känsligaste. Fransarna får bättre kvalité samt kvantitet.
Under behandlingen lyfts och färgas fransarna samt fylls med vitaminer, oljor och keratin.


Spraytan  (Uppsala)

Vi använder oss av de australiensiska märket Moroccan Tan. Den uppfyller alla funktioner som önskas av en perfekt Spraytan. 


Nyckelfunktioner:
- Lämplig för alla hudtyper

- Trippel fuktgirande låsformel

- Alla naturliga ingredienser

- Snabbtorkande, icke klibbig, oljig formel

- Djup absorberande näring


Injektioner (Botox/ Fillers) (Stockholm)

Fillers

En fillerbehandling är en volymgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra. Med fillers kan man bygga upp förlorad volym (pga åldrande), skulptera ansiktet eller delar av ansiktet, släta ut rynkor, förstora läpparna och föryngra huden.

Vanliga behandlingsområden med fillers:

- Läppförstoring
- Nasolabialveck
- Kinder
- Käklinje
- Haka
- Korrigering av näsa
- Tear Though


Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat.Botox

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att minska rynkor och reducera ansiktsmimiken. 

Vanliga behandlingsområden med Botox:

- Rynkorna i pannan
- Argrynkan 
- Kråksparkar kring ögonen. 
- Ögonbrynslyft
- Gummy smile
-Svettbehanling   

Man kan även använda Botox i medicinskt syfte, så som vid behandling av migrän, spänningshuvudvärk, tandgnissling och svettbehandling.


Kontakta oss för mer info och konsultation med vår specialiserade sjuksköterska.

 Trådlyft 

Trådlyft är ett modernt och säkert alternativ till traditionell plastikkirurgi. Efter en behandling med

Trådlyft slipper du ärr och lång återhämtning samt får utmärkta estetiska resultat. 

området som kan behandlas med PDO-trådar är
Haka-käklinje, hamsterkinder 
ansiktlyft, foxy eyes, ögonbrynslyft