Om oss

Cecilia Moris Lic Hudterapeut

Har stor passion för resultat och hållbara behandlingar som inte tar upp allt för mycket av din tid. Jag är internationellt certifierad hudterapeut och inom Sugaring / Sockring. Inom Båda områden har jag många års erfarenhet och alla blir återkommande kunder, män som kvinnor.

Kornelia Strömbom Aukt Nagelteknolog

Jag brinner för att ge mina kunder fina, skonsamma och hållbara resultat på deras behandlingar. Jag har 6 års erfarenhet inom branschen och utbildning inom naglar, spraytan samt Yumilashes. 


Välkommen till barenaked! 

Äntligen kan du gå till ett och samma ställe och få dina favoritbehandlingar utförda. Tanken bakom barenaked är att du som kund och dina behov står i fokus. Detta gäller allt ifrån mottagandet och utförandet till tidsbokning och flexibilitet. Vi vet att vardagen är stressig och att hitta en stund för sig själv inte alltid är det lättaste. Vi har valt att fokusera på korta men resultatinriktade behandlingar som gör det enkelt för dig att komma förbi innan jobbet, under lunchen, mellan hämtningar på dagis eller efter läggdags. Vi finns där när du behöver det.

Vi har samlat alla våra favoritbehandlingarna på barenaked så som Yumilashes ( Lashlift ) färgning av bryn och fransar, naglar (gel, förläggning mm), Spraytan, BodySugaring/sockring, Dermapen, Infuzion och kortare ansiktsbehandlingar. Alla utförda för att ge bästa möjliga resultat! 

Du hittar oss stenkast från Stureplan, allt för gör det enkelt och bekvämt för dig att ta dig hit

Vi är certifierade och jobbat inom våra områden länge, du är i trygga händer och vi kommer att göra allt för att du ska gå härifrån lite gladare och med mer energi än när du kom.

Välkommen!
Cecilia & Co