Om oss

Cecilia Moris Aukt. Hudterapeut

Har stor passion för resultat och hållbara behandlingar som inte tar upp allt för mycket av din tid. Jag är Cidesco auktoriserad hudterapeut och internationell examen inom Sugaring / Sockring. Inom Båda områden har jag många års erfarenhet och alla blir återkommande kunder, män som kvinnor.

Fakreh Khorshedi / Leg. Sjuksköterska

Jag är Legitimerad Sjuksköterska med flera års erfarenhet inom mitt yrke som jag har stor passion för. Jag har ett öga för skönhet och är utbildad inom alla områden jag utför, så som Fillers, Botox, trådlyft mm. Proffesionellt kundbemötande är en grundläggande princip för mitt arbete och alla behandlingar utförs i mål av att uppnå ett önskat resultat. 

Minelle Karlsson 

Mina områden är Lahlift, Sprayrtan och Tandblekning. Jag håller mig till behandlingar som har ett effektivt och omgående resultat. Älskar att se en instant/omedelbar förändring, Att göra ett  lyft för fransar, spraytan för kropp och en tandblekning för tänderna, kommer att få dig att känna dig som ny, redan när du går ut från salongen 


Välkommen till barenaked! 


Äntligen kan du gå till ett och samma ställe och få dina favoritbehandlingar utförda. Tanken bakom barenaked är att du som kund och dina behov står i fokus. Detta gäller allt ifrån mottagandet och utförandet till tidsbokning och flexibilitet. Vi vet att vardagen är stressig och att hitta en stund för sig själv inte alltid är det lättaste.


Vi har valt att fokusera på korta men resultatinriktade behandlingar som gör det enkelt för dig att komma förbi innan jobbet, under lunchen, mellan hämtningar på dagis eller efter läggdags. Vi finns där när du behöver det. 


Vi är certifierade och jobbat inom våra områden länge, du är i trygga händer och vi kommer att göra allt för att du ska gå härifrån lite gladare och med mer energi än när du kom.


Välkommen!
Cecilia & Co